Najlepsze forum rolnicze • Zobacz wątek - Przygotowanie miesa do pieczenia

Strefa czasowa: UTC


Nasze forum sponsorują:
Reklama Sponsora




Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 
  Drukuj

Przygotowanie miesa do pieczenia
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 lip 2017, o 19:07 
Offline

Dołączył(a):12 lis 2013, o 18:33
Posty:20
Zawsze mam z tym problem. Zwłaszcza jak zbliża sie duża uroczystość rodzinna i wiem, że na obiedzie dużo osób. Każdy z moich bliskich ma bardzo wysublimowane podniebienie i wszyscy są oczywiście "znawcami" tematu. Dlatego taki stres. Ja zawsze mięso marynuje dzień wcześniej, ale nie wiem czy postępuje własciwie i czy to pasuje do kazdego rodzaju mięsa? Co do doboru odpowiednich przypraw to tu raczej nie mam problemów zresztą sporo informacji jest w sieci np. w miejscach takich jak to: https://www.unileverfoodsolutions.pl/Ak ... prawa.html Generalnie jednak nawet bez wiedzy z unilever przez te lata zdążyłem sobie przyswoić pewne zasady co do konkretnych połączeń. Pytanie wyjściowe brzmi - czy powinno się marynować mięso? Czy Wy marynujecie? Czy mięso nie traci przez to na smaku? U nas w rodzinie zdania są podzielone więc już sam nie wiem.


Góra
 Zobacz profil  
 

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC


  Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
cron
forumrolnik.pl (c) 2010 Pawel C
Polityka prywatnosci<
Wkrotce nowa wersja forum, zapraszamy niebawem

Forum rolnicze